Tantra-kring-XL

Tantra-Kring XL

Een tantra-kring is géén workshop en géén cursus maar een ervaring waar de Tantra beleefd wordt in al zijn verscheidenheid.

Met zo min mogelijk woorden en een minimale uitleg wordt jij in situaties gebracht waarin je alleen hoeft te ervaren wat prana is, wat het met je doet hoe je hier op kunt meestromen. Prana = balans, innerlijke vrede en totale rust. 
Een Tantra-kring is dus baden in een zee van rust.

De Tantra-kring XL worden altijd bezien vanuit de boeddhistische Kum-nye Tantra.

Inschrijven


Opbouw van een Tantra-kring

Na een korte kennismaking met de gehele groep (6 of 8 personen in gelijke aantallen qua geslacht) gaan we bloot naar de meditatieruimte en beginnen met een meditatie om in de prana te komen, deze meditatie is eerst om in balans te komen met jezelf en vervolgens met de groep. Vervolgens gaan we man/vrouw tegenover elkaar zitten en draaien om de zoveel minuten door zodat elke vrouw elke man individueel in de meditatie ontmoet. 

Het is tenslotte aan de vrouw om een (mannelijke) partner voor de avond te kiezen, dit mag natuurlijk ook je eigen partner zijn. Tijdens het verdere verloop proberen we zo sterk mogelijk in de prana te blijven middels massage, duo-meditatie, duo-yoga of sessie. Aan het einde is er een laatste gespreksronde en wederom de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor wie is de Tantra-kring bestemd?

Iedereen kan deelnemen aan een tantra-kring. Leeftijd, ervaring en voorkennis is onbelangrijk. Wel proberen we een gelijk aantal te krijgen qua man/vrouw verhouding. Je mag je individueel opgeven, maar het handigste is als je een (gelegenheids)partner meebrengt.

De Kum-nye Tantra gaat helemaal om prana en de balans en rust die deze prana veroorzaakt. De Kum-nye Tantra gaat niet om de seksuele energie en seksuele handelingen. Als je dat begrijpt ben je van harte welkom.

Meer informatie over de Tantra-kringen

- de Tantra-kring voor vrouwen mij Monique in Oosterhout
 
Komende data voor de Tantra-kring XL in Breda zijn:
  • 10 maart
  • 21 april
  • 02 juni
  • 14 juli
  • 25 augustus
  • 06 oktober
  • 18 november
  • 29 december

Verdere gegevens

- de tantra-kring XL is van 09:15-16:00 uur
- de prijs: 100,= p/p en 150,= p/s inclusief lunch
- de kring wordt gegeven in een groep van maximaal 8 personen
- je kunt je zowel individueel en als stel aanmelden.
- kijk voor volgende thema dagen in de kalender
  
Lees hier alles over de Tantra-kring XL
Share by: