Tantra No Sex

Tantra No Sex

Dharma-Lotus is een samenwerkingsverband tussen 5 praktijkhouders verdeeld over 7 locaties die allemaal werken vanuit dezelfde Kum-nye filosofie. 

Kom in balans
blijf in balans

Prana is de energie die voor balans en innerlijke rust zorgt op zowel emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Als je die balans er is kan je zelf aan je spirituele balans gaan werken middels zelfonderzoek en daarom is bij de Kum-nye Tantra de Prana energie de belangrijkste energie.
Niet dat andere energieën slecht zijn, maar inherent zijn het wel energieën die uiteindelijk voor je onbalans zorgen. Andersom gezegd; ervaar je onbalans dan wordt het door een andere energie dan Prana gecreëerd. Hier kan tijdens een sessie naar gekeken worden.  

Do's and don'ts

Er circuleren nogal wat lijstjes op internet waar een Tantra massage wel of niet aan zou moeten voldoen. Om misverstanden te voorkomen plaatsen we deze disclaimer.
  • onze massages en sessies worden bloot gegeven en ontvangen, het is echter geen erotische massage
  • het hele lichaam wordt gemasseerd
  • een hand kan gelegd worden op een yoni of lingham, er is echter géén (interne) yoni of lingham massage
  • vooraf wordt gevraagd waar we rekening mee moeten houden, dit in verband met de duo-yoga
  • onze massageolie bevat etherische olie (hou rekening met allergie en geef dit vooraf aan)
  • er is géén geslachtgemeenschap
  •  er is géén orale bevrediging
  •  we werken niet bewust naar een orgasme toe
Tot slot, Tantra is geen wondermiddel. Er is geen healing, geen energetisch orgasme en geen engelengezang. Tantra kan heerlijk ontspannend zijn, Tantra kan zeer inzichtelijk  en confronterend zijn en Tantra kan heel veel met je doen. Maar uiteindelijk doe jij het zelf.  

Heb je verdere vragen of opmerkingen, geef dit dan vooraf even aan. Als je komt voor een massage of sessie bespreken we altijd alles vooraf door. 

Tantra gaat over Grenzen

Kom je een eerste keer voor een Tantra massage en weet je niet precies wat het inhoud, bekijk dan dit filmpje eens vooraf.
Niet ter afschrikking, slechts ter verduidelijking.

Share by: