Massage aanbod

Alle massage mogelijkheden op een rij...

Je bent van harte welkom om een Tantra massage of tantra sessie bij ons te komen ontvangen. het zal altijd ergens een combinatie gaan worden tussen massage, duo-yoga en duo-meditatie maar de klemtoon kan iedere keer verschillen. Doorgaans laat ik dat van het moment afhangen maar sommige klanten willen voornamelijk massage en een ander wil de diepte ingaan met de meditatie. Om de verschillende mogelijkheden inzichtelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt. 

Tantra massage

Een Tantra massage is voornamelijk ontspannen, liggen en genieten. Je hoeft niks, alleen maar ontvangen.
Afhankelijk hoe de massage verloopt zal er meer of minder onderdelen van yoga of meditatie inzitten. Lees hier meer...

Tantra sessie

Bij een Tantra sessie wordt veel meer de combinatie opgezocht van massage, duo-yoga en (duo)meditatie. Het is niet meer zozeer gever en ontvanger als meer 2 mensen die samen bewegen. En het mooie is dat je daar helemaal geen ervaring voor hoeft te hebben, bewegen kan iedereen.


Lees hier meer...

Tantra duo-yoga

Een Tantra duo-yoga sessie is een actief samenzijn waarbij zowel je fysieke lichaam als het energetische lichaam wordt aangesproken.
Lees hier meer...

Tantra duo-meditatie

Bijna het tegenovergestelde van de duo-yoga, dit is intiem, berustend en inzichtelijk. de focus gaat naar binnen, naar je eigen ademhaling en vandaar uit ervaar je het contact met de ander: huidcontact, ademhaling, een kleine streling van de vingers en hartcontact, je gaat het allemaal ervaren. 


Lees hier meer...

Tantra 4-handen massage

Bij een 4-handen massage wordt je tegelijk door 2 personen gemasseerd, in totaal dus door 4 handen, in dit voorbeeld masseren Monique en Nieky Ivar. Een 4-handen massage is 1+1=3 omdat je zoveel meer kunt doen. De 2 masseurs ondersteunen elkaar en het enige wat je kunt doen is je volledig overgeven. 

Lees hier meer...

Massage in de sauna

zweet en olie, een prima combi

De sessie beginnen we in de infra-rood sauna. Hitte en straling warmen je op en al zwetend wordt je gemasseerd. Deze krijgt hierdoor een veel diepere werking en de olie werkt isolerend waardoor je zweet moeilijker verdampt, een zeer intense ervaring.
Na de sauna gaat de massage op de mat verder, aan het einde krijg je een scrubsessie onder de duo-douche.

Olie massage

veel, héél véél olie...

In deze massage maak ik gebruik van 3 verschillende oliën. De huid neemt normaal olie op, maar door steeds olie toe te voegen treedt er verzadiging op en zwem je bijna in de olie. De massage en duo-yoga is dan lichamen die glijden, handen die mengen en een massage die heel diep gaat.  

duo-massage

jij en je partner tegelijk gemasseerd

Bij een duo-massage woden jij en je partner tegelijk gemasseerd in dezelfde ruimte. Ivar doet dit met Monique of met Nieky.

Dinã

dag van de Tantra

Een hele dag genieten of ervaren of leren van de tantra. De reden om een gehele dag te kiezen zijn zeer verschillend en uitlopend, het wordt in ieder geval een dag geheel op jouw tantra-wensen toegeschreven. Dit bespreken we vooraf helemaal zodat we zeer mooi, inzichtelijk en effectief te werk kunnen gaan.

- 09:15-16:00 uur inclusief lunch

Rãta Mandira

de nacht in de tempel

Wat wij vaak horen is dat mensen het zo jammer vinden om na een uitgebreide tantra sessie gelijk weer naar huis te moeten gaan; Auto rijden of het openbaar vervoer in, gelijk weer die hectiek terwijl ze liever in de energie willen blijven rusten. Blijf in de tempel (Mandira) slapen na een uitbreidde massage-de-luxe of sessie. Zo blijf je niet gelijk naar huis te rijden maar blijf je in de energie tot de volgende ochtend.

- inclusief ontbijt

Massage de Luxe

Massage van 4 uur

Een massage-de-luxe is eigenlijk een sessie XL. Een dubbel zo lange sessie of massage dus. Vooraf bespreken we wat de wensen zijn en wat voor massage of sessie je wenst te ontvangen, met of zonder sauna, etc... Dat wordt vooraf dus allemaal besproken.

massage op locatie

bij jou thuis bijvoorbeeld

Om wat voor reden dan ook kan het handig zijn een massage of sessie bij thuis te plannen. het voordeel is dat je niet naar ons hoeft te komen en dat het allemaal in je eigen huis/sfeer/muziek is.
Share by: